Всеки, който следи Лора Найденова в социалните мрежи, знае, че тя

...
Всеки, който следи Лора Найденова в социалните мрежи, знае, че тя
Коментари Харесай

Постижението на Лора Найденова да покори всички най-високи върхове у нас

Всеки, който следи Лора Найденова в обществените мрежи, знае, че тя освен обича да готви вкусни ястия, само че и да пътува.
 Лора Найденова, Папуа Нова Гвинея и приключенията ѝ в екзотичната страна
Приключенията на Лора Найденова в Папуа Нова Гвинея

Екзотика и съвсем никакъв интернет

А в множеството случаи съчетава тези две пристрастености. От един от последните ѝ постове в Instagram разбираме, че най-сетне е съумяла да реализира една своя цел, за която ни описа преди няколко месеца.

Лора е съумяла да покори най-високите върхове на всички 39 планини които се намират на територията на България. От описанието под поста излиза наяве, че това начинание ѝ е лишило близо три години.
 Снимка 616065

Разбира се, през това време тя е посетила и доста други много по-далечни дестинации. Като за последно си е оставила връх Вихрен, а на цялото премеждие е посветила особено видео в канала си в YouTube.

От видеото излиза наяве, че това не е първият път, в който покорява най-високият връх в Пирин, само че в този момент за първи път е снимала всичко. И точно това видео служи като свършек на поредицата ѝ за върховете в България.
 Пътуване и готвене безспир - непознатата Лора Найденова
Пътуване и готвене безспир - непознатата Лора Найденова

Всичко за новия сезон на " Бон Апети ", за пристрастеността към пътуванията и за най-хубавата улична храна

Походът е почнал от хижа Вихрен, като Лора Найденова разяснява, че има няколко метода, по които да се стигне до върха, само че тя и спътниците ѝ са избрали да минат по по този начин нареченият Джамджиев борд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР